| algemene voorwaarden | links | referenties |
 
 

 

 
 
 

Massagepraktijk Liana

Prins Bernhardlaan 105
3905 JA Veenendaal

M. 0318 506318

Info@lianashouseofbeauty.nl
www.lianashouseofbeauty.nl

Voor arrangementen en aanbiedingen kijk je op:

www.lianashouseofbeauty.nl

Welkom bij Liana,
wellness massagepraktijk voor het hele gezin

Wij richten ons op het wellnessgebied voor het hele gezin. U kunt bij ons terecht voor:
Ontspanningsmassages zoals: Manuele lymfedrainage, Chinese hoofd, nek en schoudermassage (HNS), Voetreflexmassage, Gelaatsmassage, Hotstone massage en Wellnessmassage, waarbij aandacht is voor de totale balans van de zintuigen. Er is dan harmonie tussen wat je voelt, hoort, ruikt, proeft en ziet. Intuïtie is het zesde zintuig en staat centraal bij elke massage. De massage wordt omlijst met zachte verlichting, fijne muziek en zuiver mineraalwater. Door aandacht voor de zes zintuigen kom je tot totale ontspanning.

Zwangerschapsmassage
Op een speciale prenatal tafel met uitsparingen voor borst en buik, kan de zwangere vrouw heerlijk op haar buik liggen en alle spanning van haar rug af voelen glijden. Bedenk eens hoe fijn het is als de masseuse je kan helpen het vocht in je benen, armen en handen te verminderen. De zwangerschap is een periode waarvan je zou moeten genieten, en een massage kan daarbij helpen. Door een massage kunnen klachten als pijn in de rug en nek, vocht vasthouden, bekkenklachten, kramp in de kuiten en slecht slapen, verminderen. Daardoor kunt u meer gaan genieten van deze zo bijzondere periode in uw leven.

Baby- en kindermassage
Dit is een specialisatie van ons, een heerlijke manier om de baby en het kind rust te geven. Deze massage bevordert de groei en ontwikkeling. In onze workshop leert u zelf uw kind te masseren. Genieten voor ouder en kind!

Zowel de workshops als sommige massages geven we ook u aan huis, vraag hiervoor gerust naar de voorwaarden.

Kom genieten en voel u welkom bij Liana, De wellness massagepraktijk voor het hele gezin

van Veldhuizen reclame
Massagepraktijk Liana is onderdeel van Liana’s House of Beauty